Saturday, August 6, 2011

itchy itchy

maksud di sini bukan gatal merela taww..
ceq tau la ceq bukan budak baik sangat tapi ceq tak gatai lagu tuww habaq mai kat hangpa

Last week after shopping laallalala bestgilew dapat pula school break 1st ramadhan i like it and tetiba malam tu badan merenyam tak bleh blah. Siang tu cuma makan double cheeseburger saja apesal bengkak lagu nih. Start midnite till sahur tidur-tidur kambing je sebab menggaru. Rasa macam *ludah hantu je ni kot. After few hours mesti ok ni. OMG No.

Saya still menggaru hingga ke siang dan kulit calar balar bengkak merah tak surut whole body except face. Muka pun gatal juga tapi berusaha tahan tangan dari tenyeh muka. Camne weh nak balik Kroh drive sejam setengah sambil menggaru ke. huhu. Pergi la klinik dapat MC sehari. I Like it again. Doktor pun tak galakkan i balik sebab ubat dia bagi tu memang melenakan tidur malam mu. I Like u doc.

Lepas buka puasa makan ubat dan saja cari nahas makan ayam *padan muka i*- sebab tu buka puasa pertama dan kalau tak makan akan menyesal esok-  malam tu muka pula bengkak dan merah. Dah la makan ayam masa badan tengah bengkak, pastu makan ubat. Menggelupur sekejap. marveles.

Esok pagi bangun .. eh.. berserinya kulit ku. Macam tak pernah alami masalah kulit. Muahaha.

Minggu depan murid ada ujian pengesanan dan pra UPSR. Wahai mood rajin buat bahan mengajar! Datang la pada ku!



mengada sungguh kulit sensitif ni




2 comments:

Bura said...

aku tau tu mesti hantu shopping g kencing kat tangan tu huhuhuhuh

CikNurul said...

betul la bura.aku pn rase cam tu la. masa on da way balik tu lalu kat bukit sblm sg tengas tu kan..aku melalak lagu jiwang weh. confirm antu kat situ annoying dgr aku nyanyi.dah la masa tu senja.