Wednesday, December 28, 2011

Be nice to me 2012

Goodbye 2011 .. Welcome 2012

Ape yang aku dah buat sepanjang 2011 nie..
Sebelum tutup sejarah tahun 2011 sukacita nya aku nak mencatat perkara best /tak best aku lalui 

-          Tahun nie banyak kali aku menangis
- Stress stress stress
   -Interview SPP. Tension. Study sampai muntah. Tak leh tidur. Tak lalu makan. Tension. Tension. Tension nak mati. Leh katakan aku asyik menangis sebab terlampau risau dan tension. Sadis.
-          LULUS SPP.
-          Jatuh tangga di sekolah. MC. Salah makan ubat kulit bengkak. MC.
-          Dapat pindah rumah tapi belum berjaya beli rumah sendiri. Cis
-          Accomplish 2 wishes
-          Berjaya drive ke KL! One of my wishes(^^,)
-          Stress kerja. Menangis lagi.
-          Ada Farel! Syok nye dapat main ngan Farel.
-          -Berat badan turun ke paras ideal. Syoknyer… tapi school holiday dah hancurkan ‘impian jadi kenyataan’ ni
-          Banyak kali 'putus cinta' lololol

KL here i come.

walaupun dah biasa drive alone or with family ke Kuala Terengganu, Jitra, Tanjung Malim, Ipoh, Penang, Shah Alam tapi tak confident nak drive di KL. Selain jalan bercabang, kereta yang banyak, tol berderet, kena alert dengan signboard..wow..bilakah aku dapat drive di KL dengan rileks dan cool?   

Tapi year end sale harus celebrate di KL..aiseh macam mane ni? naik bas? tak mungkin

sebab terlalu concentrate pada gps and travel guide so tak tersembur dari mulut ku untuk minta adik amik gambar kami bershopping.

and lepak di Easycafe Tanjung Malim
chocolate strawberry ice blended and chocolate peppermint ice blended

Hari ni shopping lagi..Menghabiskan sisa sisa wang dalam bank. Bulan depan boleh buat muka miskin kat mak abah.

bought this at Daiso! Daiso Jusco Rawang




Wish u a Happy New Year!




me celebrate new year with internet and food. tsk.



Friday, December 16, 2011

update la weii




Tak update blog sebab asyik ber-tumblr.
lukis guna sketchbookXexpress on ipad.
lol

Wednesday, December 7, 2011

Random

yeah.

1 Disember dah pindah rumah. Sebelum ini duduk di kuarters . Atas bukit . Tepi hutan.
Sekarang dah pindah ke kawasan perumahan. Rumah banglo. Masih lagi tepi hutan. 

Hurreh!! Rumah yang besar. Banyak barang kelengkapan penginap dulu tinggalkan. Save budget. Tuan rumah pula sangat baik hati sediakan langsir semua tingkap, cadar..etc dan repair barang rumah yang rosak. Hurreh!!

Minggu ni bertugas di sekolah. Jadi diarahkan untuk mengecat semula lukisan dinding yang dah luntur warna.  Selain mengajar, cikgu juga merupakan tukang cat bangunan. Makan masa 3 hari sebab buat sorang2.. T___T





Dah tak larat. Sakit pinggang. Esok dan lusa ada taklimat di Grik. bye.




p.s: congrat Bura dan isteri dapat baby girl!!!  Jaga baby baik2 tau..nanti auntie angah bagi hadiah..hehehe