Friday, April 8, 2011

Zzzz

sangat mengantuk
pelik sepatutnya tak mengantuk bila ada line internet
mungkin sebab dalam kawasan bomba
hohoho sekarang di lobi bomba
kem jati diri dengan murid tahun 5 dan 6
malam ni tidur dengan murid di kem ni
malam ni juga ada night walk
stay up till 2 am
wake up tomorrow at 5..hmm..not sure ah



bosannya tak da geng yang boleh tolong amik gambar
aku je tukang tangkap  gambar
nah amik gambar dalam gelap
nite

1 comment:

afiq said...

hhaahahahahamik gambar sendiri...kat cermin lak tu..kang ada menyelinap kat belakang tu warna putih baru tau ahahahah-bura ni!