Saturday, July 30, 2011

Durian oh durian

sedih...

excited nak upload gambar Hari Terbuka SK Tasek last thursday.. when i checking my memory card all the pics before majlis is gone! yang ada cuma gambar masa majlis yang cuma beberapa keping je..huhu.. 

Prathhana!! why u do this to me???!!!! my mistake actually for trusting her to be photographer of the day... maybe she unconsciously  click the delete button and delete all the pics...better lost pics than drop and crack my camera, right? positive thinking. huhhhhuuhu

this week superb busy for me because of Hari Terbuka . Majlis sebenarnya rancang nak buat simple je. Tapi lepas cadang nak jemput orang ini, kena jemput orang itu dan itu maka semua jemputan agak VVIP.  
Dan SU untuk majlis ini ialah ............*drumrollsssss

me.



horeyyyyyyy~~~~ !!!!!!!!!!!

sampai sekarang aku tertanya macam mana aku boleh end up jadi SU. Antara kerjanya ialah:
surat-surat
kad jemputan
teks ucapan
list nama jemputan untuk MC 
brosur
etc.

nampak mudah tapi .. tak pe ah..malas nak citer.. 

marilah positive thinking untuk sejukkan hati yang lara ^^;
boleh kenal nama2 orang jabatan
tahu pasal protokol
event management
how to deal with VVIP
jadi famous
experience
because i can handle this
busy-banyak berlari-tak sempat makan-kurus sikit-muahahaha
because i'm professional, deal with it

sebab minggu ni minggu ujian bulanan jadi tak rasa bersalah tak mengajar murid pemulihan. Selalunya kalau jadi SU program terpaksa pejam mata kat budak2 sebab nak siapkan surat,etc. Minta jasa baik murid and parent bawa buah durian dan lain lain untuk jamuan.. dan berjaya kumpulkan selonggok besar durian yang kalau dijual di pasar malam takkan habis jual 5 hari. Buah rambutan ..perghh...(masih bersedih gambar ku dengan durian dh delete ..iskk) Menu utama- pulut , durian , kuah serawa, sambal ikan bilis, santan, agar-agar, sirap limau, teh, roti jala..   MANTOP.

Jemputan pula PPD,Tim.PPD,Polis,Bomba,GuruBesar2 Zon PHULU,Maj.Daerah,R.Hydraulic,Klinik Kesihatan,Ibu Bapa,Murid.




guys at the back ..sorry u make funny face while eating durian so i have to cover ur face lol

model motor polis




Habis majlis semua sakit kaki sakit badan. 

tajuk durian tapi takde gambar durian.daebak.







2 comments:

Lynn Husaini said...

yang penting tetiap gambo ko yang buat peace ade ngeh3

CikNurul said...

aku pun baru perasan gitew..kui3