Monday, January 9, 2012

it's monday,monday gotta get down on monday

 lagu ubahsuai dari Rebecca Black

rasa macam pelik sangat sangat...sebelum nie setiap awal tahun kalut dan semangat gila nak buat bahan mengajar... tapi tahun nie tak buat apa langsung.. mungkin sebab bahan dah banyak..(banyak ler sangat..tuih) lagipun bahan pameran  bertempek di dinding dah penuh...huhuhu.. 

lagi pelik sebab aku datang sekolah tapi tak mengajar sangat...eeeiikkkkk..makan gaji buta hapee... murid pemulihan dah kurang..tahun 4 - 3 orang murid je..tahun 5- sorang je itupun masuk time matematik...tahap 1 takder..ada sorang je LINUS tapi dia di bawah guru kelas tahun 2...2 murid Tahun 6 tak dibenarkan masuk pemulihan sebab kena brainwash...dalam jadual bukan main lagi 33 waktu tapi kelas kosong...ala...tak sedap hati cikgu2 lain lalu lalang depan kelas tapi kelas aku kosong...tak best nya!! (lagi tak best kalau aku kena buat kerja lain plak)

baiklah! tak de kerja cari kerja!
misi kali penuhkan lagi dinding sampai cicak tak leh lalu.. wakakaka..

semalam shopping di kompleks Seruntun Maju di sempadan Thai Malaysia..nak masuk ke Betong kena buat border pass lak ..leceh. Rupanya beberapa hari ni ada kes so dorang dok check betul2 suma kereta kuar masuk sempadan. leceh ah.. 


lepas ni nak shopping coklat langkawi dan perfume tak payah pergi jauh jauh dah. Sini pun boleh..gila 5 tahun dok sini baru kali ni aku masuk kompleks seruntun maju.. lol

100 meter dari kompleks tu lak ada banyak kedai Siam yang jual baju, skirt, kasut, beg, seluar, toto, buah2 n kerepek segala macam barang serupa kat Padang Besar. Yes jimat duit daripada pergi jauh2 kat sini pun dah cukup..dah la baju lawa2 giler..saiz aku lak tu..huhu.

nampak sangat aku ni tak keluar tengok dunia kan?


3 comments:

Bura said...

wah aku nk pegi la nanti tmpat ko..leh beli jersey..ada jual kan?....ko beli la satu hadiahkan kat aku..jersey liverpool k..haha

Anonymous said...

hampeh...bkn nk bwk ak...

CikNurul said...

bura: nanti aku carikan..

anon: mai la sini , confirm aku bwk