Saturday, December 8, 2012

semi hiatus


assalamualaikum



i have to stop blogging for a while. busy yes. busy buat ape ntah. makan tidur keluar balik rumah tengok tv tidur awal. masa cuti sekolah ni la harus tidur awal. lepas buka sekolah nanti dah tak de peluang tidur awal dan berlengah lengah bangun pagi.



masa untuk bertugas dan kelas tambahan bermula. harus juga bercuti sambil menghabiskan wang bershopping dan membayar bil tertunggak. harus juga mengemas barang kerana aku akan berpindah rumah untuk kali ke seratus juta . and since aku dah tak leh upload gambar di blog ini sebab 'ntah dah sampai limit 1G pictures storages apejadah ntah' maka aku harus bina blog baru atau ada cara lain tapi aku tak tau sebab aku tak de kawan IT yang boleh ku tanyakan maka mari sini ku bisikkan wish happy holiday untuk korang dan kalau tak holiday pun tak pe wish u guys happy happy happy memanjang.



oh sedihnye sebab banyak gambar cantik masa majlis kahwin acik aku nak upload. tapi tak boleh.
apa pun tak bleh.



bye.





6 comments:

Ahmad Fadzlie said...

assalamualaikum cikgu boleh kenalan tak ? ader facebook tak boleh kita chat sesama ....

Ahmad Fadzlie said...

apa pun email la saya ifniecomputercentre@gmail.com

CikNurul said...

hai selamat berkenalan. cekidaut ya email =)

amnad said...

aikkkkkk????ada sessi perkenalan dalam ni??huh apakah itu cinta?hohohoh...jgn lupa update pasal En Ahmad Fadzlie yerrrrrr....aku nk coret tentang lain tercoret tentang ini plak..heheh..aku so happy baca entry kali ni..sgt pendek tp seronok membaca luahan ati ang pasai blog yg da tapape ni hahah

CikNurul said...

mangarut aih hang ni bura..kuang3.jgn la jeles...

amnad said...

tak jeles pongggg.....gumbira je heheh