Monday, March 26, 2012

what is life



ah. tak dapat balik kampung. tak dapat makan masakan emak. tak dapat main dengan Farel. tak dapat bergelimpang macam dugong atas katil sambil surf internet. Hari ahad berkurung dalam bilik siapkan kerja sampai ke malam. Nyaris bangun lambat pagi tadi. Ah. What is life...? Tak ada mood nak pergi shopping minggu ni sebab dah agak jalan sesak, shopping kompleks penuh umat. Aku tak suka. Panas pulak tu.

Baiklah! Pergi shopping di sempadan!





 Hadiahkan t-shirt ini untuk BFF Dayah...^__^
 Dayah melancong ke Bandung dan belikan T-shirt untuk aku.^^, thanks dayah!



Maaf Bura...aku cari jersey dah tapi tak ada saiz. Ada saiz untuk budak kecik je..huuu..Nanti aku cari lagi. Nak tak t-shirt Thai? Nanti aku belikan untuk ko.Ngeh3..


dan kali pertama dalam 2 tahun nie aku masak sup. Dan  boleh dikira tahun ni baru 5 kali aku memasak. awwyeeaaahhhhh.

perfectto!!!!


2 comments:

Anonymous said...

wei....ak nk coklat tu lagi la...

CikNurul said...

bli la..aku tak leh bli kat hang nnt cklat tu cair dlm mulut aku