Sunday, September 9, 2012

Betong Thailand


assalamualaikum

3 hari ni ada program kepung di sekolah. so..yeah..lusa UPSR..masih ada masa untuk kami brainwash murid2 tahun 6 nie..

aku tak sure aku makin malas ambil gambar atau aku kena beli kamera baru. Sebab program kali ni aku tak ambil gambar sangat pun..pergi berjalan pun tak teringin ambil gambar. Mungkin juga sebab aku frust nak mampos sebab tak ada orang yang boleh diharapkan ambil gambar aku. mungkin sebab gambar aku tak best..sebab aku tak best..atau sebab tukang amik gambar tu yang tak best..atau sebab aku nak buang masa korang baca ayat takde makna nih.


'cikgu, jangan nak bergambar kat sini boleh tak? kacau je saya nak buat kerja kantin...'

'tapi paklah.. saye kena update blog, saye tak kira, saye nak bergambar kat sini jugak!..'

hambik kau gambar gegar




after that, Betong Thailand
sebab GB pandai cakap Thai so senang nak deal dengan orang sana...




no need helmet



kak honey dan toto hello kittynye yang berharga RM160.
banyak baju baju cantik tapi harga mahal. Lebih kurang harga supermarket kat M'sia. Sebab aku dah suka baju bundle murah gila so aku rasa macam tak mau dah beli baju lain. huhhuuu..

Ada barang rumah yang aku berkenan tapi macam mahal pulak. poket kering. tapi aku berkenan dengan penyangkut baju. sebab penyangkut baju sini aku tak jumpa lagi kat tempat lain. tapi datang obersi beli penyangkut baju rase macam pe hal kau. next time je lah aku beli.





tujuan utama datang sini sebab nak beli beras pulut untuk jamuan raya sekolah.




ape barang yang aku beli?

mangkuk neko..

hey neko..





2 comments:

amnad said...

mangkuk neko je ang beli???? huhuhuhu..kat kedai cina sebelah restoren lam kee selama pun ada huhuhuh

CikNurul said...

kwang3..aku tau.tapi serius aku tak tau nk bli ape sbb suma brg tu ada kt kroh.aku bli beras pun bkn aku makn..