Sunday, October 7, 2012

oh so true!owhhh!!! so true!!! aku suka baca pasal personaliti sebab aku suka observe orang dan  kadang kadang aku tak faham dengan perangai aku sendiri. 

dan macam kebetulan plak aku tengah runsing dan blog ni update pasal perkara yang aku runsing sangat2 tu. huhu.. cam tau2 je. ye aku terlalu biarkan orang ambil kesempatan kat aku sampai aku sendiri teruk. niat cuma nak tolong tapi akhirnya makan diri. dan yup...sampai sekarang bila ingat balik aku rasa macam nak baling pinggan mangkuk periuk bagai ke dinding. kenapa dinding? ape salah dinding tu kat ko? sebab apabila barang dibaling ke dinding akan menghasilkan impak iaitu bunyi yang kuat atau kerosakan akibat tujahan yang kuat tadi. selain itu balingan ke dinding hanya menyebabkan kerosakan minimum berbanding balingan kepada manusia. balingan ke dinding juga boleh menyebabkan gembira sesaat kerana perasan beraksi macam dalam drama laki bini bergaduh. bunyi yang kuat tersebut juga boleh meredakan baran seseorang atau sebagai terapi kepada individu tersebut. lol - Prof Mad N

aku harap kesabaran aku tinggi dan aku lebih tegas. jadi baik pun payah, kasar pun tak elok jugak.teremosi pulak malam ni.
ape pun balik pada niat. kerana Allah. baru tenang hati.credit as tagged.No comments: