Thursday, November 15, 2012

omnomnom


bila stress...makan!
Keluar dinner with ma bff yang bercuti seminggu. Best kau jah banyak cuti. Jangan lupa cuti kau dah over limit. Entah berapa bulan lagi boleh jumpa. Nice lepak dengan kawan makan2.. gossip.. makan..gossip..makan.. well dia sorang je la kawan bujang dan berjiran dengan aku pun..yang lain dah berada di fasa kehidupan lain. ~~ goodbye my friends..~~~





tak cukup dengan bff , lunch pula dengan mak abah. wuhuu.. ini bermakna tekanan perasaan sangat teruk . Kalau boleh mesti makan macam ni selama 15 hari berturut turut. 


back to reality. selesaikan program.yeah.


2 comments:

Anonymous said...

bestnye jalan2 g mkan....

CikNurul said...

nak lepas tension je..lps ni nk join club boxing la.