Thursday, July 5, 2012

hey hey hey


sorry lama tak update

tunggu entri baru kah? heheheh

coming soon ek..ada tajuk best tapi kena ambil masa merenung kamera dan laptop dengan mata separuh buka. Bukan main lagi bertekad nak jadi blogger tegar dan rajin ambil gambar best best. Bila baca blog orang lain gambar cantik cantik gilos tapi sampai masa  nak update aku menguap je lebih.

hari ni rasa macam poyo dan galak sikit keh keh keh



kan best kulit aku licin macam  tu. Senang betul sekarang nak edit gambar. Aku akan delete post ni kalau sisters aku cakap dorang pening and muntah tengok aku cun. hahahahahahtuih


p/s:  Bura, aku dah lama gila beli jersey yang hang nak tu. Aku lupa habaq kat hang . Ada kat dalam almari dalam bilik mira. Hang nak pi la amik ..hahahahahhaha 


p/s2: hari ni aku jalan sorang pergi pasar malam. Hujan lebat pulak nasib baik aku bawa payung. Tengah aku jalan tiba tiba sunyi sangat sedangkan masa tu ramai orang. Macam orang kata 'malaikat lalu'...aku tengok betul betul  dan rasa pelik sangat kenapa tiba-tiba jadi sunyi bunyi hujan pun tak dengar. Pastu aku jalan la lagi nak g tempat parking aku dengar bunyi 'prakkkkk' kat belakang aku. Aku pusing belakang motor terbabas dan motor tu betul2 landing sebelah aku dengan pemboncengnya sekali. Nyaris aku pun terseret sama dengan motor tu. Nasib baik budak bawa motor tu pun tak apa apa. Pembonceng ni tergesel ngan kereta siam pastu leh plak kereta tu blah macam tu ja. Menggigil perut aku. Tak pasal pasal aku kena beli banyak makanan. hmp.







2 comments:

amnad said...

first ak tgk gmbar ang aku da kata eh ni ke muka angah????cun gilerrrrr!!! rupanya bila baca entry sampai abis huh edit rupanya..kuang kuan kaung aku terkena huhu...
-nk jersey nk jersay kasi la kasi la huhu...

CikNurul said...

kuang kuang kuang
best la plak edit2 gambar nih
nnt aku bagi k