Saturday, July 7, 2012

favourite food for the soul


Sebenarnya aku nak update pasal benda lain tapi memandangkan skill photography aku sangat teruk maka aku tukar tajuk kali ni. Food..food everywhere...

 so this is how chicken chop Kroh's bowling center looks like. so yummy so fatty i don even care. Kuah black pepper sangat pekat dan yummeh dan ayamnye dibakar rata dan sangat lembut uhuk uhuk dan harganya cuma RM10. Nanti nak cuba lamb chop pulak.




My favourite peanuts with thai tom yam spicy flavour!! Memang asyik bila makan kacang ni. Ada macam macam perisa. Perisa kopi, udang, ayam, original, bbq, wasabi. Aku pernah beli wasabi kononnya ada feel Jepun pastu makan sebiji buang setin terus sebab macam makan semut api. Mencucuk lidah perghh... Sekarang susah betul nak jumpa kacang ni di Pekan Kroh. Di sempadan ada la satu kedai je yang jual.



and this is my lunch + dinner for today. without rice or bread. just veggies.. nampaknya minggu ni meals aku veggies and meat. 


mode stress sekarang jadi mungkin akan lambat update nanti. stress sebab makan sikit tapi badan berisi. stress sebab baju semua ketat. stress sebab nak berfashionista tapi tak tahan panas dan bermakeup dan berfashion. erkkk..mungkin aku patut terima diri aku seadanya dan tak perlu kagum lebih lebih bila tengok orang lain cun cun belaka. dan mungkin juga aku tak patut putus asa dan usaha  jadi lebih baik. waahh ayat tak bleh blah. sungguh philosophy aku malam ni. 


bye.





3 comments:

Anonymous said...

rm 4.90 kacang tu?murahnya

CikNurul said...

ha'ah murah.sedap woo...3 tahun lepas harganya cuma 3.50..

Anonymous said...

wei, update la blogg...