Thursday, May 17, 2012

My omma and appa







Terima kasih kawan kawan yang ingat besday saya dan bagi banyak hadiah .. wahhhh..banyaknye hadiah besday tahun nie...saya sangat terharu ni..tahun ni sangat bermakna buat saya =D



*


*


 *



*




ok fine..itu semua mimpi belaka.
Tahniah untuk abah ku yang selamat bersara.. ye abah dah bersara dari karier cikgu. sobs. Kagum dengan abah yang banyak pengalaman dalam bidang perguruan. Dah banyak merantau. Dah banyak memimpin macam macam jenis sekolah. Sekolah di felda, sekolah di pedalaman, dan di pekan. Ramai orang kenal abah. Jejak selangkah kaki di luar rumah orang dah menyapa. Baru keluar sebelah kaki dari kereta nak teman mak ke pasar malam orang dah hulur tangan tanya khabar. Lalu mak terpaksa jalan seorang sebab abah perlu menjalani saringan sosial. lol. Jumpa kawan setiap langkah. 

11 Mei sekolah abah sambut hari pra persaraan abah. Siap sewa Hilux dan buat pelamin untuk abah. huhuhuhuu






hahahah Farel pun ikut sekali.

Esoknya cikgu2 sekolah abah buat majlis dan lunch di Hotel Summit. 










happy besday abah and happy mom's day. love u omma appa

dulu mak selalu marah sebab tiap kali aku balik kampung hujung minggu sabtu ahad mesti aku bangun pagi lambat. ofkos la mak kau marah bangun pagi lambat. Walaupun kena marah tapi aku still bangun lambat. hahaha. Dah tu lak lepas bangun terus g dapur breakfast dengan muka tak bersalah. hm aku rasa aku memang tak buat salah. Tapi lepas tu aku cakap kat mak:

ala mak..hari sabtu ahad je angah dapat merasa tidur pagi. angah dari kecik sampai besar pergi sekolah..bangun pagi2..buat kerja sekolah..angah teringin nak rasa macam mana tidur pagi.

lol

sebenarnya aku bangun lambat sebab aku berjaga sampai kul 2 pagi berinternet.
lepas tu mak dah tak marah aku bangun kul berapa pun. hahahahah. mak suruh bangun sebab suruh makan breakfast. Tapi kebelakangan ni aku lak dah tak leh sambung tidur sebab perut aku lapar so aku pun bangun awal dan breakfast sama. Akhirnya sabtu ahad aku bangun pagi macam nak pergi sekolah. Sengal betul. Dah la channel KBSWorld citer best2 waktu pagi sabtu. Nak tak nak aku kena ready depan tv.


omma appa sarangae




4 comments:

amnad said...

suka bangun lambat ye kamu....huhu kantoiiiiiiii...

CikNurul said...

ala..itu dulu..sekarang tak buat dah huhuhuh

amnad said...

dulu ke? hehehe

CikNurul said...

aku rasa mak aku guna taktik paggil aku breakfast instead of suruh aku bgn awal.abah pun usaha kejutkan aku.ingatkan ape,rupanya suruh g makan.